Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
2
8
0
5
2
6
5

Termékek


Woox R7072 Basic vezeték nélküli okos wifis riasztórendszer
Woox R7072 Basic vezeték nélküli okos wifis riasztórendszer

Woox R7072 Basic vezeték nélküli okos wifis riasztórendszer

Szettünk egy alap készletből áll, ami kisebb lakások helyiségek védelmére kiválóan alkalmazható, akár távolról is felügyelhető, és irányítható az Woox Home alkalmazáson keresztül. Telefonunkra értesítést kapunk ha riasztás van, illetve itt tudjuk élesíteni, és feloldani is a rendszert. Távirányítóval is kiegészíthető igény szerint(ezt a szett nem tartalmazza).

A szettben lévő kamera segítségével könnyen betekintést nyerünk, hogy mi történik a helyszínen. A kamera infrával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy ha sötét van akkor is lássuk az adott területet. Az infrája 10 métert világít meg sötétben, ilyenkor monokróm - fekete-fehér - a kép amit látunk. Beépített mikrofonnal, és hangszóróval rendelkezik, ami kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé, ezáltal bele is hallgathatunk, vagy beszélni is tudunk a kamerán keresztül. A készletben lévő kamera beltéren használatos, szükség esetén lehet hozzá adni kültéri kamerát, is amit Woox Hoome alkalmazáson keresztül kezelhetünk(R9045 vagy R9044).

Mindösszesen a központi hub egységet és a kamerát szükséges árammal ellátni, a többi eszköz a Zigbee rendszernek köszönhetően alacsony energiaigénnyel rendelkeznek, ezért elég elemel megtáplálni őket - így könnyen szerelhető bárki számára. Az érzékelők közvetlen a hub-ra csatlakoznak ami 50 eszközt is tud kezelni. Bővíthető is további eszközökkel az igénynek megfelelően, például további mozgásérzékelőkkel, nyitásérzékelőkkel nyílászárókhoz, vagy szirénával, hogy a helyszínen hangos riasztást adjon, esetleg pánik gombbal, vagy távirányítóval az egyszerűbb feloldás-élesítés kapcsolásának érdekében.

 

 

 

R7072 szett tartalma:
1 db R7070 Smart Wireless Gateway központi hub
1 db R7046 Smart Zigbee PIR mozgásérzékelő
1 db R7047 Smart Zigbee ajtó/ablak érzékelő
1 db R4071 Smart WiFi beltéri HD kamera


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről