Termékek


Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel
Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel

Woox R4252 3MP akkumulátoros wifis kamera napelem panellel


A Woox R4252 használata olyan helyiségekben ajánlott, ahol wifi hálózat elérhető, de nincs lehetőség, vagy csak nehézségek árán húzható be vezeték, ugyanis a kamera tápellátását egy beépített, 5200mAh-s akkumulátor biztosítja, mely egy teljes feltöltéssel akár 3 hónapig is képes üzemelni. Legnagyobb előnye, hogy a csomagban lévő 3 wattos solar panel a Nap energiájával képes tölteni az akkumulátorokat, de fedett, sötétebb helyekre is felszerelhető a kamera (pl terasz), ugyanis a napelem kábelesen elvezethető például a tetőig, ahol már éri napfény. IP65 védelemmel rendelkezik, így kültéren is használható.

2K, azaz 3 MP felbontással rendelkezik, így rendkívül részletgazdag, és széles, 108 fokos képet kaphatunk, éjszaka nagyjából 10-15 méterig képes ellátni. Az éjszakai kép lehet fekete-fehér (ekkor vörösen "világítanak" az infraledek), színes (ekkor 3 fehér led világít), vagy intelligens (fehér ledek világítanak, de színesebb, élesebb a kép). A kétirányú hangkapcsolatnak köszönhetően hallhatjuk, amit a kamera közelében beszélnek, és válaszolhatunk is.

Használatához wifi kapcsolatra van szükség, így telefonján a Woox Home applikáció segítségével távolról látható a kamera képe, és érhető el az összes beállítás. Beépített mozgás- és hangérzékeléssel rendelkezik, ezekről telefonjára riasztást küld az applikáció, hogy azonnal láthassa az eseményeket, illetve képes felvételeket is készíteni, ehhez egy microSD kártyát kell a kamerába helyezni (nem tartozék), a rögzített anyag visszajátszató az appon belül. Mozgásérzékelésnél beállítható, hogy a kamerán található 3 darab LED automatikusan bekapcsoljon, valamint sziréna is kapcsolható, ezzel elriasztva az illetéktelenül ott tartózkodókat.

Műszaki paraméterek:
Effektív pixelek: 3 MP
Képérzékelő: 1/2,8" 2 megapixeles progresszív CMOS
Videó felbontás: HD(2304*1296) / SD(640*360) @15fps
Videó tömörítés: H.264 / H.265
Hangtömörítés: G711
Main streaming: 1024Kbps; sub streaming: 256Kbps
Lencse: 2,8 mm
Látószög: vízszintes: 108,4° függőleges: 58,1° átlós: 128,5°
IR távolság: akár 10 méter
IR be/ki vezérlés: automatikus vagy kézi
Fehér fények száma: 3db
Fehér fény színhőmérséklete: 6500K
Fehér fény lumen: 150 lm
Fehér megvilágítási szög: 12°
Fehér fény távolsága: 10 méter
Tápellátás: 5200mAh akkumulátor (beépített, nem kiszedhető)
Élettartama: feltöltött állapotban kb 3 hónap
Működési fogyasztás: 240mA
Készenléti fogyasztás: 450uA
Kiegészítő töltés: Napelem
Micro SD kártya: max. 128G (nem tartozék)
Kétirányú hang: igen, beépített mikrofon és hangszóró
Mozgásérzékelés: igen
WebRTC: igen
Humanoid szűrés: igen
Tuya felhőtárhely támogatás: igen
Hálózat: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz Wi-Fi
WiFi titkosított protokoll: WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2, WEP
Vízálló: IP65
Üzemi hőmérséklet: -20℃ +60℃
Üzemi páratartalom: 10%-95%RH, nincs páralecsapódás
Hangvezérlés: Működik az Amazon Alexával, a Google Home-val, beleértve az Echoshow és a Nest Hub streamelését

Csomag tartalma:

1 db Smart napelemes kamera
1 db Napelem panel
1 db USB-microUSB töltőkábel
1 db Felhasználói kézikönyv
csavarok, tiplik


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés