Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
2
9
9
1
0
6
6

Termékek


Woox R4219 napelemes solar panel akkumulátoros wifi kamerákhoz
Woox R4219 napelemes solar panel akkumulátoros wifi kamerákhoz

Woox R4219 Solar panel akkumulátoros wifi kamerákhoz

 

Az R4219 napelem panel folyamtos töltöttséget nyújt, ugyanis napenergia segítségével tölti a kamerában lévő akkumulátorokat. A solar panel elhelyezését egy 2 méteres microUSB csatlakozóval ellátott kábel segíti, így az sem probléma, ha a kamera egyébként fedett helyen van felszerelve.

A panelt érdemes olyan helyre szerelni, ahol a napsütéses órák száma viszonylag magas.

R4219

 

 

Műszaki adatok:
Kimeneti teljesítmény: DC 5V, 3W
Tápkábel hossza: 2 méter
Vízálló: IP65
Mérete: 120x175x50mm
Csatlakozó: Micro USB
Üzemi hőmérséklet: -10℃ -50℃
Üzemi páratartalom: ≤95%RH

Csomag tartalma:
1 db R4219 napelem 2 méteres MicroUSB töltőkábellel
1 db tartókonzol
1 db vízálló ház R9045 kamerához
csavarok, tiplik


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről