Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
3
0
7
4

Termékek


Woox R4040 2MP forgatható beltéri wifi kamera mozgáskövető funkcióval
Woox R4040 2MP forgatható beltéri wifi kamera mozgáskövető funkcióval

WOOX forgatható wifi kamera kétirányú hangkapcsolattal FullHD felbontás

A Woox R4040 wifi kamerával biztonságban tarthatja lakását, szeretteit és értéktárgyait! FullHD felbontású részletgazdag felvételeket nyújt, éjszaka 7-10 méterre lát el, ez megfelelő egy nagyobb szoba, folyosó megfigyeléséhez.
Használatához áramellátásra és élő wifi kapcsolatra van szükség, kezelése egy mobilapplikáción keresztül történik, így bárhol a világon megtekintheti az élőképet és a felvételeket.
Vízszintesen 360°-ban, függőlegesen 104°-ban forgatható telefonon keresztül, a kamera képes lekövetni a mozgást, így nem csak azt láthatja, hogy ki jutott be a lakásába, hanem azt is, hogy esetleg milyen helyiségekbe megy be, mit csinál.
Akár oldalfalra, akár mennyezetre kerül felszerelésre, az applikáció automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja a képet.
Kétirányú hangkapcsolattal rendelkezik, segítségével nemcsak hallhatjuk, hogy az adott helyszínen miről beszélnek, hanem távolról válaszolhatunk is.
Mozgásérzékelés esetén egy behelyezett microSD kártyára felvételeket készít, és az eseményekről az applikáció értesítést küld. Felhő tárhelyre is menthetjük a felvételeket, ez viszont egy fizetős szolgáltatásnak minősül.

A "Woox Home" applikáció több okos eszköz vezérlésére is képes, hozzáadhat például riasztórendszert, wifis kaputelefont, mozgásérzékelőt, elosztót, számkódos ajtózárat is.


Műszaki adatok:
Tápellátás: DC 5V/1A (tápegység tartozék)
Felbontás: 1920x1080P
IR éjjellátó távolság: kb 7 méter
Nézőszög: 360°-os elforgatás és 104°-os függőleges nézet
Audio bemenet: Beépített mikrofon
Hangkimenet: Beépített hangszóró
Kétirányú beszéd: támogatás
Mozgásérzékelés: támogatás
Micro SD kártya: max. 128G (nem tartozék)
Vezeték nélküli kapcsolat: 802.11 b/g/n 2,4 GHz WiFi
Max. Átviteli teljesítmény: 17,02 dBm
Üzemi hőmérséklet: -10℃ - 45℃
Üzemi páratartalom: 0-95%RH, nincs páralecsapódás

A csomag tartalma:
1 db R4040 wifi kamera

1 db USB-microUSB kábel

1 db DC5V adapter

1 db rögzítő talp

csavarok, adapterek


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről