Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
2
6
1
2
4
9
4

Termékek


Provision IP kamera rendszer 5xZOOM Full HD 2 MegaPixel 6 kamerás
Provision IP kamera rendszer Full HD 2 MegaPixel 6 kamerás

Provision IP kamera rendszer Full HD 2 MegaPixel 6 kamerás

 

Az IP kamera rendszerek a felbontásuk és képminősségük miatt előnyösek az analóg kamerákhoz képest, ugyanis tisztább és élesebb képet kapunk digitálisan. Az IP kamera rendszert főként irodák, telephelyek, irodaházak bekamerázására ajánljuk, ugyanis nem kell közvetlen összekötni a kamerákat a rögzítővel, hanem elég csak ugyanabban az informatikai hálózati tartományba csatlakoztatni, így lehetővé téve nagyobb távolságok bekamerázását jelveszteség nélkül. 

 

2 Megapixeles Full HD Kamera tulajdonságai:

 

A Provision I4-320IPSVF típus 2 MegaPixeles felbontással rendelkezik, valamint a 42 db beépített infra lednek köszönhetően akár 30 méteres távolságig is ellát teljes sötétségben. A 2.8-12 mm-es állítható optika 90°-tól 28°-ig látószöget biztosít, így egy nagyobb teret tudunk befogni vele.

Működési hőmérséklet: -30°C - +50°C

Méretek: 87 x 219 mm

Vízállóság: IP66

Csatlakozások: RJ45, DC bemenet

Tápellátás: DC 12V 2A

Garancia: 2 év

 

Az 5 megapixeles 8 csatornás Rögzítő tulajdonságai:

 

A Provision NVR5-8200X+(MM) típusú rögzítő maximum 8db 5MP felbontású IP kamerát tud kezelni, mellyen beállítható a mozgásérzékeléses, ciklusos, vagy folyamatos rögzítési mód. Képernyőre kötve különböző nézetekből választhatunk, ugyanis egyesével, vagy négyes osztásban tudjuk nézni az aktuális eseményeket. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a rögzítő tárolja az eseményeket, akkor bővíteni kell egy merevlemezzel, ami akár egy 6TB-os is lehet, de minimum 1TB-ost érdemes beleszerelni.

 

Ha ön nálunk vásárolja meg a merevlemezt, akkor azt mi ingyenesen beszereljük az NVR rögzítőbe!

 

Ingyenes távoli elérés: Van (távoli számítógépről és mobiltelfonról is elérhető, nézhető!)

Működési hőmérséklet: 0°C - +50°C

Méretek: 300 x 250 x 50 mm

Csatlakozások: 1db RJ45 Ethernet port, 2db USB 2.0, DC 12V 2A

Tápellátás: DC 12V 2A

Garancia: 2 év

 

8 Portos switch

 

A switch segítségével tudjuk az IP kamera hálózatot létrehozni, ugyanis a kamera rendszerbe tartozó IP kamerákat és az NVR rögzítőt is ebbe kell kötni a mellékelt kábelek segítségével. A kamera esetében a POE átalakítónak csak az RJ45-ös dugóját csatlakoztatjuk.

 

 

POE csatlakozó, átalakító

 

A POE átlakítót az IP kamera jeltovábbító kábelének mindkét 

végéhez hozzá kell csatlakoztatni, ugyanis ennek köszönhetően 1 kábelen keresztül tud a tápellátás és a videójel eljutni a kameráig. (nem kell a kamerákhoz külön kivezetékelni a 12V-os tápellátást) A kamera oldalán mindkét csatlakozót csatlakoztatjuk, míg a switch oldalán az RJ45-ös dugót a switch-be és a másik csatlakozóba a mellékelt kamera tápot.

 

Kameratáp DC 12V 2A

 

Csatlakoztassuk az NVR rögzítőhöz a saját dobozában megtalálható adaptert a készülékbe, majd a hálózati 230V-os aljzatba. A melékelt különálló adaptert csatlakoztassuk a POE átalakító DC csatlakozójára, majd a hálózati 230V-os aljzatba. A csomagban mindig annyi adaptert fog találni, amennyi kamerás rendszert vesz + 1db-t mely a rögzítő doboza tartalmaz. Biztonságtechnikai szempontból, minden kamerát érdemes külön tápról meghajtani.

 

 

Szerelt IP kamera kábel

 

Az IP kamera kábel alapesetben 10 méteres darabokra

szerelve kerül a csomagban, melyre van módosítási lehetőség. A kamera kábel kérhető hosszabb, akár 25 méteres hosszúságban, így a táp is elmegy veszteség nélkül rajta, de efölött érdemes a kamera telepítési helyén kiépíteni a hálózati 230V-os aljzatot.

 

A 10 méteres kábelhossz feletti ár + 100 Ft/méter, melynek módosítását telefonon, vagy a megrendelés végén található megjegyzés rovatban tud jelezni felénk.

 

 

Az IP kamera bekötése és beüzemelése:

IP kamera bekötése

Adjunk mindegyik IP kamerának és a rögzítőnek egy IP címet a saját IP cím tartományon belül (vigyázzunk, hogy ne legyen egyforma IP cím, ugyanis az ütközést okozhat)

Csatlakoztassuk a kamerákat és a rögzítőt a 8 csatornás SWITCH-be, majd csatlakoztassuk a hálózati aljzatba a hozzá adott tápokkal.

A rögzítő beállításaiban adjuk hozzá egyesével a kamerákat az automatikus kereséssel, vagy a már korábban megadott IP címekkel és mentsük el.

A kamera rendszer most már működőképes.

 

Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez

 

A kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez. Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben igy önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

 

 

1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 6 kameránál kevesebb mint 1 nap, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2 hónap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 6 kameránál kb. 1-2 nap, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 nap is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

 

3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 6 kameránál kb. 3-4 nap, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 1 hét is lehet!

NEM TARTOZÉK

 

Provision Full HD IP 6 kamerás kamera rendszer csomag tartalma:

1 db Provision NVR5-8200X+(MM) 8 csatornás NVR rögzítő

6 db Provision I4-320IPSVF kamera

6 db POE átalakító

6 db 12V 2A kameratáp

6 db 10 méter szerelt IP kamera kábel

1 db 8 csatornás SWITCH

Kérem nézze meg az IP kamera rendszer kategóriánkat, és válogasson kedvére szettjeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről