Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
2
6

Termékek


MiraScreen G4 vezeték nélküli TV okosító
MiraScreen G4 vezeték nélküli TV okosító

MiraScreen 4G vezeték nélküli TV okosító

 

A MiraScreen G4 azt a célt szolgálja, hogy egy hagyományos tévét okos funkciókkal lásson el, ez rendkívül költséghatékony megoldás, hiszen az okostelevíziók akár többszázezer forintos költséget jelenthetnek. Az okosító HDMI porttal rendelkező nagyobb képernyőkre például tévére, monitorra és projektorra képes kivetíteni az okostelefon, tablet vagy laptop képét.


A WiFi adapter segítségével nézhetsz youtube videókat, böngészhetsz az interneten vagy akár a kedvenc játékoddal is játszhatsz a TV-n keresztül! Bármely okostelefonnal (Android/iPhone), Tablettel, PC-vel, Windows és Mac laptoppal kompatibilis, kezelése egy ingyenesen letölthető applikációval, az EZMira-val történik.

Támogatott protokollok: DLNA, Miracast és Airplay.

 

G4 vezeték nélküli TV okosító

 

 

Műszaki adatok:

  • Memória: DDR 1 Gbit
  • WiFi modul: 8188FTV (2.4G) / 8821CU (2.4G+5G)
  • Flash: 128bit
  • Kimenet: HDMI
  • Tápfeszültség: 5V 2A
  • Súly: 23g

Csomag tartalma:

1 db TV okosító

1 db Wifi modul


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről