Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
7
7
7
4
4
6

Termékek


MA-C003 hordozható szivargyújtós száraz-nedves autós porszívó
MA-C003 hordozható szivargyújtós száraz-nedves autós porszívó

MA-C003 hordozható száraz-nedves autós porszívó

 

Az MA-C003 egy hordozható porszívó, melynek segítségével tisztántarthajta autóját, a port, száraz szennyeződéseket, de még a nedves szennyeződéseket is hatékonyan eltávolítja, tartálya 4,5 literes.
Kis méretének és súlyának köszönhetően könnyedén hordozható. Kezelése rendkívül egyszerű, csak csatlakoztatni kell az autó szivargyújtójához, és már használhatja is!
A porszívó összes funkciójának kihasználása érdekében cseréhető fejeket is tartalmaz, így az apró, nehezen hozzáférhető helyeken is használható.

 

Jellemzők:
Tartály tartalom: 4,5 l
Méret hossz: 22 cm
Méret, magasság: 26 cm
Méret, szélesség: 21 cm
Porszívó típus: Nedves/száraz autós porszívó
Szín: Piros
Súly: 1.5 kg
Teljesítmény: 90 W
1 m-es szívócső - Résszívófej - Padló szívófej kefe feltéttel
Tápellátás: szivargyújtóról
Áramfelvét: 12 V


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről