Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
6
4
5
3
3
9

Termékek


5 megapixeles kültéri Wifi IP kamera színes éjszakai képpel
5 megapixeles kültéri Wifi IP kamera színes éjszakai képpel

5 megapixeles kültéri Wifi IP kamera színes éjszakai képpel okostelefonos alkalmazáson keresztül lehetőség van a távoli elérésre, megfigyelésre

 

Vezetékesen, és vezeték nélkül egyaránt üzemeltethető, azonban folyamatos áramellátásra van szükség. Egyszerű P2P beüzemelési lehetőség wifi routerrel vanló összekötés nélkül is, a fejlett applikációnak köszönhetően 5 Megapixeles képet biztosít. Kültérre és beltérre egyaránt felszerelhető, ugyanis IP66-os védettséggel rendelkezik. Éjszaka is színes képet ad, látótávolsága 30 méter.

A rögzítés MicroSD kártyára történik (NEM TARTOZÉK), melynek kapacitása minimum 16Gb, és maximum 128GB, a felvételek visszanézhetőek az alkalmazáson keresztül. A kamera csak 2,4 Ghz WiFi hálózaton keresztül működik!

 • Képfelbontás: 2560x1920 5.0Mega Pixel
 • Éjjeli látótávolság fekete-fehér: 30 m , látószög: 60°
 • Éjjeli látótávolság színesben: 10 méter
 • Lencse: 4 mm
 • Automatikus éjjel – nappali átkapcsolás,D/N
 • Támogatás: IOs, Android
 • MicroSD kártya támogatás:maximum 128 GB(nem tartozék)
 • Beépített mikrofon
 • Időjárásnak ellenálló: IP66 kültéri kamera
 • Adapter: DC 12V 2A
 • A tápegység és tartókonzol tartozék 
 • Kamera mérete: 18*8*7.5cm

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
László
2021.03.28 12:54
Gyors szállítás
Előnyök: Ár
Hátrányok: -