Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
3
1
6
9
1

Termékek


Genius KM-160 vezetékes billentyűzet és egér kit
Genius KM-160 vezetékes billentyűzet és egér kit

Genius KM-160 vezetékes billentyűzet és egér kit

 

A Genius KM-160 kit közvetlenül a kicsomagolás után használatba vehető, csak csatlakoztatni kell számítógépéhez, nincs szükség illesztőprogramra. A mindkét kézbe illeszkedő egér egyenletes mozgáskövetéssel és ívelt kialakítással támogatja kezét az egyszerű és kényelmes navigálás érdekében. A billentyűzet cseppálló, az esetleg rácseppent víz nem károsítja az elektronikát, a folyadés billentyűzet alján ki tud folyni. A billentyűzet, és az egér 1,5 méter hosszú kábellel rendelkezik.

 

 

Műszaki adatok:
Csatlakozó: USB
Billentyűzet kiosztása: Magyar
Funkcióbillentyűk: Nincs
Multimédiás gombok: Nincs
Egérérzékelő motor: Optikai
Az egér felbontása (DPI): 1000
Az egér gombjainak száma: 3 (bal, jobb, középső gomb görgetéssel)
Kábel hossza: Billentyűzet: 1,5 m / Egér: 1,5 m
Súly: Billentyűzet: kb. 570 g; Egér: kb. 85 g
Méretek: Billentyűzet: 460 x 157,5 x 27 mm; Egér: 37,8 x 100 x 58 mm
Rendszerkövetelmények: Windows 7, 8, 8.1, 10 / Mac OS X 10.8 vagy újabb

Csomag tartalma:

1 db vezetékes egér

1 db vezetékes billentyűzet


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről