Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Kategóriák
Partnereink
Látogató számláló
2
4
5
0
1
8
5

Termékek


5 megapixeles 2 kamerás IP rendszer komplett szett
5 megapixeles 2 kamerás IP rendszer komplett szett

5 megapixeles 2 db nagyfelbontású kamerával ellátott IP biztonsági kamera rendszer

Megérkezett webáruházunkba az egyszerűen és gyorsan telepíthető nagyfelbontású IP kamera rendszer, amely 2 db dome kamerát tartalmaz, 2 db előre elkészített 20 méteres patch kábelt, amelyet csak csatlakoztatni kell a csomag tartalmát képező NVR rögzítőhöz.

A rendszercsomaghoz tartozó 5 megapixeles (2592x1944) dome kamerát masszív fémházba helyezte a gyártó, amit kül- és beltéren egyaránt lehet alkalmazni.

A beépített infraledek biztosítják, hogy éjszaka, 0 megvilágításnál is 15-20 méterre elláthatunk, illetve a 3,6 mm-es lencséjének köszönhetően látószöge kb 78°.

 

Az NVR rögzítő (POE) átvitelnek köszönhetően biztosítja a tápellátást a kameráknak, ezért nem kell külön kábelen kivezetni az áramot a kamerákig.

Az egységcsomag minden olyan kiegészítőt tartalmaz (kivéve HDD merevlemez) amelynek segítségével egyszerűen, egy kis műszaki érzékkel saját magunk is telepíteni tudunk.

A rendszert LAN kábelen keresztül egyszerűen csatlakoztatni kell az internethez (router), így apllikáció segítségével máris nézhetjük mobiltelefonunkról. Automata mozgásérzékeléssel rendelkezik így csak akkor rögzít ha mozgási esemény van. (a nagy semmit nem veszi)

Amennyiben webáruházunkból rendeli az egységhez 1TB vagy 2TB-os HDD merevlemezt, abban az esetben ingyenesen beépítjük és installáljuk az NVR készülékbe.

Nincs probléma amennyiben a rendszert bővíteni szeretné, ugyanis az NVR központi egység 4 IP kamerát tud fogadni összesen 5 megapixeles tartományban - tehát a rendszerhez egy 4 kamerás egységet kap.

5 megapixeles 2 kamerás IP rendszer komplett szett

Csomag tartalma:

2 db kamera

1 db NVR rögzítő

2 db 20 méteres LAN kábel

1 db tápegység

1 db egér

szereléshez szükséges segédanyagok

HDD merevlemez nem tartozék!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről