Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
9
3
8
2
9
3

Termékek


KeepGuard KG895 SIM kártyás vadkamera telefonos applikációval
KeepGuard KG895 SIM kártyás vadkamera telefonos applikációval

KeepGuard KG895 SIM kártyás vadkamera telefonos applikációval

 

A KeepGuard KG895 vadkamerát leggyakrabban a vadvilág megfigyelésére használják, de a biztonságtechnikában is szerepet kap, ugyanis megfigyelési/védelmi célra is megfelel. IP67 védelmi szinttel rendelkezik, így kültéren is megállja a helyét!
Használatához nincs szükség semmiféle vezetékelésre, ugyanis a tápellátásához 12 darab AA (ceruza)elem szükséges (nem tartozék), megfelelő minőségű tartós elemekkel rendkívül sokáig képes üzemelni. Az áramellátás mellett internetkapcsolatra sincs szükség, a felvételeket memóriakártyára menti (nem tartozék), illetve egy SIM kártya behelyezése után a készített felvételek távolról mobilapplikáción visszanézhetőek.
A vadkamera beépített LCD kijelzővel rendelkezik, a beállítások a gombokkal kezelhetőek, illetve a telefonos applikációban is van lehetőség a módosításokra. Beállítható például, hogy fényképeket/videókat vagy mindkettőt készítsen, azok milyen felbontásúak és hosszúságúak legyenek, a mozgásérzékelő mennyire legyen érzékeny stb. A videók felbontását maximum 1080P-re lehet állítani, míg a fényképekét 30MP-re.
Teljes sötétségben 25-30 méterig képes ellátni a beépített infraledeknek köszönhetően, nappal színes képet kapunk, éjszaka fekete-fehéret.
Mozgás érzékelése esetén a vadkamera automatikusan rögzíteni kezd, ekkor a telefonra értesítést küld, így szinte azonnal ellenőrizhetjük a készített felvételeket (az értesítések küldésének ideje a mobilszolgáltatók szervereinek gyorsaságától függ).

Élőkép megfigyelésre nincs lehetőség telefonon keresztül, csak a felvételek nézhetőek vissza!

Műszaki adatok:

Felvételi módok: Fénykép/Videó/ Dual
IR Éjszakai infra megvilágítás maximum 25m-30m;48 LED
Memória kártya SD vagy SDHC kártya, maximum 64GB-ig (Nagy méretű)
Készített kép mérete választható:30MP(6400x4800);16MP(4736×3552);5M (2592X1944);
Videó mérete választható:1920*1080;1280*720 ;640*360;
Video hossza: 5-60 mp
Működési mód: Nappal és Éjszaka
Tápfeszültség: 12×AA javasolt(6xAA is müködik); DC12V
Készenléti áramfelvétel <75uA
Fogyasztás: <140mA(500mA amikor az éjszakai fény is működik)


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről