Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
6
1
4
7
3
5

Termékek


ProLight K7000 menetrögzítő fedélzeti kamera
ProLight K7000 menetrögzítő fedélzeti kamera

ProLight autós feketedoboz széles látószöggel, FullHD felbontás

 

A K7000 autós kamera digitális szemtanúként szolgál, egy baleset bekövetkezésekor erőteljes bizonyítékokat rögzíthet. Kis méretének köszönhetően szinte észrevehetetlen belülről, a kilátásban nem zavar, és feltűnés nélkül végzi a dolgát. A 140 fokos látószög segítségével a szélvédő egész területe beláthatő, így biztos nem maradsz le semmiről.

A kocsi beindításakor automatikusan indul a felvétel, a tárolás memóriakártyára történik(NEM TARTOZÉK), melynek kapacitása 32 Gb, a felvételek automatikusan felülíródnak. A videókat visszanézheted a kijelzőn keresztül, a microSD kártya számítógéphez való csatlakoztatásával, vagy összekötheted a kamerát tévével is, ugyanis HDMI csatlakozóval is rendelkezik.

 

 

További adatok:
1920x1080 felbontás
30fps
Végtelenített felvétel
140°-os látószög
Mozgásérzékelés
Automatikus felvétel
2.4" LCD kijelző
magyar nyelvű menü
MicroSD kártya támogatás 32 GB-ig  (NEM TARTOZÉK)
HDMI port, TV-vel való összeköthetőség

Doboz tartalma:
Fedélzeti kamera
Autós töltő
Szélvédő rögzítő
Beépített akkumulátorral rendelkezik, a töltés autós töltőről történik szivargyújtóról, vagy USB töltő segítségével.

Kérem nézze meg További autós kamera kínálatunkat és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről