Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
7
7
7
7
1
4

Termékek


Imou Bullet 2C 2MP kültéri Wifi csőkamera beépített mikrofonnal
Imou Bullet 2C 2MP kültéri Wifi csőkamera beépített mikrofonnal

Imou Bullet 2C 2MP kültéri Wifi csőkamera beépített mikrofonnal, emberi alakot felismerő funkcióval

 

Az Imou Bullet 2C kamera telepítéséhez áramellátásra és élő wifi kapcsolatra van szükség, így ideális megoldás lehet azok számára, akik nem szeretnének a vezetékeléssel foglalkozni.
Kültérre és beltérre egyaránt szerelhető, IP67 védettséggel rendelkezik, így a szélsőséges időjárás sem áll útjába.
Éjjellátó infraledekkel van szerelve, így a legnagyobb sötétben is képes ellátni 30 méterre, a nagy látótávolság mellett széles látószöggel is rendelkezik, lencséje 2,8 mm-es, azaz 120°-os képet ad.

Használata rendkívül egyszerű, ingyenesen letölthető applikáción keresztül érhető el az élőkép, a felvételek és az összes beállítás. Az Imou Life alkalmazás képes Push értesítést küldeni telefonjára különféle helyzetekben, például ha megszűnik a kapcsolat és Offline módba lép a kamera, ha hibát észlel az SD kártyánál, ha mozgást érzékel.
Mozgásérzékelés mellett képes az emberi alak felismerésére, így például kültéren a fák, madarak és egyéb dolgok mozgása esetén nem küldi az applikáció feleslegesen az értesítéseket.
Megfigyelés közben hallgathatja is a kamera közvetlen közeléből érkező hangokat, ugyanis beépített mikrofonnal rendelkezik.
A felvételeket tárolhatja microSD kártyán (NEM TARTOZÉK), vagy igénybevehető egy fizetős felhőszolgáltatás is.

 

Bullet 2C

 

Műszaki adatok:
2MP, 1/2,8” CMOS képérzékelő, nagy képfelbontás
2MP (1920 × 1080) @ 25/30 fps
H.265 kodek, magas tömörítési arány, rendkívül alacsony bitsebesség
Beépített IR LED, max. IR távolság: 30 m
H.264/H.265, rugalmas kódolás, különféle sávszélességű és tárolási környezetekhez alkalmazható.
DWDR, 3D DNR, HLC, BLC, digitális vízjel, különféle megfigyelési jelenetekhez alkalmazható
Emberi alak észlelése
Rendellenesség észlelése: mozgásérzékelés, videó manipuláció, nincs SD-kártya, SD-kártya megtelt, SD-kártyahiba, hálózati kapcsolat, IP-ütközés
Támogatja a max. 256 G Micro SD kártya, beépített mikrofon
12V DC tápegység
IP67 védettség
2.4G Wi-Fi


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről