Termékek


Imou CUE 2E Wifis beltéri csempekamera 2MP felbontás
Imou CUE 2E Wifis beltéri csempekamera 2MP felbontás IPC-C22SP-D

Imou CUE 2E Wifis beltéri csempekamera 2MP felbontás

 

Az Imou CUE 2E ideális megoldás otthonunk, értékeink felügyeletéhez. Használata rendkívül egyszerű, működtetéséhez folyamatos áramellátásra és wifi kapcsolatra van szükség, az élőkép, a felvételek és minden egyéb beállítás egy okostelefonos applikáción keresztül érhető el.
Felbontása 2MP, így részletgazdag és széles, 120°-os képet nyújt, egy nagyobb helyiség, szoba megfigyelésére is alkalmas, ugyanis teljes sötétségben nagyjából 10 méterre képes ellátni.

Abnormális hang, és mozgásérzékelés esetén az applikáció értesítést küld a telefonra, ekkor automatikusan felvételt készül egy behelyezett microSD kártyára (nem tartozék), illetve riasztani kezd a beépített sziréna.

A rögzítés memóriakártya helyett történhet felhőtárhelyre is, az viszont egy fizetős szolgáltatás.

CUE 2

Műszaki adatok:

1/2,7” 2 megapixeles progresszív CMOS
2 MP (1920 x 1080)
Éjjellátó távolság: 10 m
2,8 mm-es fix objektív
Látószög: 112° vízszintesen, 58° függőlegesen
Micro SD: max. 256 Gb (nem tartozék)
Beépített mikrofon és hangszóró
Reset gomb
Értesítéskezelés: Mozgásérzékelés; Emberfelismerés; Konfigurálható régió; Rendellenes hang
Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n, 50m Open Field
Imou Life alkalmazás: iOS, Android
Onvif
Videó tömörítés: H.265/H.264
Akár 25/30 fps
16x digitális zoom
Kétirányú hang
DC 5V 1A tápegység
Áramfelvétel: <3,1 W
Munkakörnyezet: -10°C és +45°C között, kevesebb, mint 95% relatív páratartalom
Méretek: 66 × 33 × 109 mm

Csomag tartalma:

1 db Imou Cue wifi kamera

1 db USB-microUSB kábel

1 db DC 5V adapter

1 db kétoldalú ragasztó a rögzítéshez

1 db fém talp a rögzítéshez


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés