Termékek


Hikvision HiWatch HWT-T120-P 4 az 1-ben biztonsági kamera – 2MP HD 1080P Megfigyelőrendszer EXIR Éjjellátó Technológiával és Strapabíró Kialakítássa
Hikvision HiWatch HWT-T120-P 4 az 1-ben biztonsági kamera – 2MP HD 1080P Megfigyelőrendszer EXIR Éjjellátó Technológiával és Strapabíró Kialakítássa

Hikvision HiWatch HWT-T120-P: Az Optimális Megfigyelő Rendszer

A Hikvision HiWatch HWT-T120-P Dome biztonsági kamera kiváló minőségű megfigyelést biztosít fejlett funkcióival. Ez a kamera a népszerű HiWatch sorozat része, amelyet azok számára terveztek, akik nem engednek a biztonságból.

Főbb Jellemzők:

  • Magas Teljesítményű Képalkotás: A 2 MP-es magas teljesítményű CMOS érzékelővel a kamera éles 1920 × 1080 HD felbontást nyújt, biztosítva a részletgazdag képeket nappal és éjjel egyaránt.
  • Sokoldalú Látószögek: A 2.8 mm-es fix fókusztávolságú objektívvel széles látóteret kínál, lehetőséget adva 3.6 mm és 6 mm objektívek használatára is különböző látómezők igényeinek megfelelően​.
  • Újító Éjjellátó Technológia: Az EXIR 2.0 infravörös technológia az éjjellátó tartományt 20 méterre terjeszti ki, biztosítva tiszta képeket még nulla fényviszonyok mellett is​.
  • Többjelzés Támogatás: A valódi 4 az 1-ben kamera támogatja a HDTVI, HDCVI, AHD és CVBS jeleket, biztosítva a különböző DVR-ekkel és biztonsági rendszerekkel való kompatibilitást​.
  • Okos Érzékelés: A digitális zajcsökkentés (2DNR) és az infravörös vágószűrő javítja a kép tisztaságát a zaj csökkentésével és a színhűség növelésével különböző fényviszonyok mellett​.
  • Strapabíró Kialakítás: Az IP66 besorolású kamera kültéri használatra is alkalmas, ellenállva a zord időjárási körülményeknek anélkül, hogy teljesítménye romlana​.

Fokozott Hozzáférhetőség:

  • A kamera OSD távoli menüvel rendelkezik, amely a DVR-ről érhető el, így felhasználóbarát és könnyen konfigurálható​.

Ideális:

  • Lakó- és kereskedelmi ingatlanok számára, amelyek éjjel-nappal megfigyelést igényelnek.
  • Területek számára, amelyek robusztus kültéri teljesítményt és tiszta éjjellátó képességeket követelnek meg.

Termékleírás: Biztosítsa ingatlana biztonságát a Hikvision HiWatch HWT-T120-P Dome kamerával. Ez a 2 MP-es analóg kamera magas teljesítményű CMOS érzékelővel és 1080P felbontással rendelkezik, amely tiszta, magas minőségű felvételeket biztosít. Az EXIR 2.0 technológiája akár 20 méteres éjjellátó tartomány


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés