Termékek


Hikvision HiWatch 4in1 Analóg csőkamera - HWT-B120-M (2MP, 2,8mm, kültéri, EXIR20m, ICR, IP66, DNR)
Hikvision HiWatch 4in1 Analóg csőkamera - HWT-B120-M (2MP, 2,8mm, kültéri, EXIR20m, ICR, IP66, DNR)

Hikvision HiWatch HWT-B120-M Analóg Csőkamera: Kiváló Választás Kültéri Megfigyelésre

Kiemelkedő Éjjellátó Funkció és Tiszta Képek: A Hikvision HiWatch HWT-B120-M kamera 2 megapixeles felbontásával és 2.8mm-es lencséjével biztosítja a tág látóteret. Az EXIR 20m-es éjjellátó technológia révén az alacsony fényviszonyok mellett készült felvételek is élesek és részletgazdagok.

Robusztus Kültéri Kialakítás: Az IP66-os besorolásnak köszönhetően a kamera tökéletesen ellenáll az extrém időjárási viszonyoknak, így esőben, hóban vagy erős napsütésben is megbízhatóan működik.

Gazdaságos Üzemeltetés: A HWT-B120-M modell könnyedén telepíthető és minimális karbantartást igényel, így időt és költséget takaríthat meg a felhasználó.

Hű Színvisszaadás és Zajcsökkentés: Az ICR technológia élethű színvisszaadást biztosít, míg a digitális zajcsökkentés (DNR) funkcióval a kamera javítja a képminőséget, csökkenti a képzajt.

Műszaki Specifikációk:

  • Felbontás: 2MP
  • Objektív: 2.8mm
  • Éjjellátó hatótávolság: 20m
  • Vízállóság: IP66
  • Zajcsökkentés: DNR

Biztonsági Megoldás a Mindennapokra: A Hikvision HiWatch HWT-B120-M kamera ideális megoldás a kültéri területek folyamatos megfigyelésére. A kamera széleskörű alkalmazhatósága és megbízható teljesítménye révén kiválóan alkalmas otthonok, vállalkozások és ipari létesítmények védelmére. Biztosítsa területe biztonságát a Hikvision technológiájával.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés