Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
3
2
0
8
9
4
6
Fizetési megoldás
Partnereink

Termékek


Hikvision HiWatch NVR rögzítő - HWN-2104MH (4 csatorna, H265+, HDMI+VGA, 2xUSB, 1x Sata)
Hikvision HiWatch NVR rögzítő - HWN-2104MH (4 csatorna, H265+, HDMI+VGA, 2xUSB, 1x Sata)

A Hikvision HiWatch HWN-2104MH NVR (Hálózati Videó Rögzítő) egy kiváló minőségű, 4 csatornás videó rögzítő, amely ideális választás otthoni vagy kisvállalkozási környezetben történő felhasználásra. A modern H265+ videótömörítési technológia hatékony tárolást és kiváló képminőséget biztosít, míg a HDMI és VGA kimenetek lehetővé teszik a videó könnyű megjelenítését és kezelését.

A 4 csatorna lehetővé teszi több kamera egyszerre történő csatlakoztatását és monitorozását, így átfogó megfigyelést és biztonságot nyújt a felhasználó számára. A két USB port segítségével könnyedén csatlakoztathatja a külső tárolóeszközöket vagy vezérlőeszközöket a rögzítőhöz.

A HDMI és VGA kimenetek lehetővé teszik a videók egyszerű megjelenítését különböző képernyőkön, míg az 1x SATA csatlakozó lehetővé teszi a nagy kapacitású belső merevlemez csatlakoztatását a hosszú távú videó tárolás érdekében.

Főbb Jellemzők:

  • 4 Csatorna: Több kamera egyszerre történő csatlakoztatása és monitorozása.
  • H265+ Videótömörítés: Hatékony tárolás és kiváló képminőség.
  • HDMI + VGA Kimenetek: Könnyű videó megjelenítés és kezelés.
  • 2x USB Port: Külső tárolóeszközök és vezérlőeszközök csatlakoztatása.
  • 1x SATA Csatlakozó: Nagy kapacitású belső merevlemez csatlakoztatása a hosszú távú videó tárolás érdekében.

A Hikvision HiWatch HWN-2104MH NVR egy megbízható és professzionális választás a videó rögzítésre és monitorozásra. Az egyszerű kezelhetőség és a sokoldalú csatlakoztatási lehetőségek miatt ideális választás mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. Vásárolja meg a Hikvision HiWatch HWN-2104MH NVR rögzítőt ma, és tapasztalja meg a magas szintű videó rögzítés és kezelés előnyeit!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés