Termékek


Hikvision IP dómkamera - DS-2DE4215IW-DE(T5) (2MP, 5-75mm, kültéri, IR100m, 3DNR, DWDR, IP66, 12VDC/PoE+, Acusense)
Hikvision IP dómkamera - DS-2DE4215IW-DE(T5) (2MP, 5-75mm, kültéri, IR100m, 3DNR, DWDR, IP66, 12VDC/PoE+, Acusense)

Hikvision DS-2DE4215IW-DE(T5) IP Dóm Kamera: Megbízható Megfigyelés

 

Ismerje meg a Hikvision DS-2DE4215IW-DE(T5) IP dóm kamerát, amely kiemelkedő 2 MP felbontást és DarkFighter technológiával támogatott kitűnő alacsony fényviszonyok közötti teljesítményt kínál. 15-szörös optikai és 16-szoros digitális zoom funkcióival közelebb hozza az eseményeket, miközben akár 100 méteres IR távolság biztosítja az éjszakai látást. Az Acusense technológiával képes az emberi és jármű célpontok osztályozására, valamint az arcok azonosítására is. A H.265+ videótömörítési támogatásával több tárhelyet takarít meg, miközben csökkenti a hálózati terhelést.

 

Műszaki adatok:

  • Felbontás: 2 MP
  • Érzékelő: 1/2.8" Progressive Scan CMOS
  • Látószög: 57.6°-4° (széles-tele)
  • IR Távolság: Akár 100 m
  • Zoom: 15× optikai, 16× digitális
  • Videó Tömörítés: H.265+/H.265
  • Védelem: IP66 besorolású vízállóság
  • Tápellátás: 12VDC/PoE+
  • Extra Funkciók: 3DNR, DWDR, Acusense technológia

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés