Termékek


Hikvision 4in1 Analóg csőkamera - DS-2CE17D0T-IT3F (2MP, 2,8mm, kültéri, EXIR40m, IP67, DNR)
Hikvision 4in1 Analóg csőkamera - DS-2CE17D0T-IT3F (2MP, 2,8mm, kültéri, EXIR40m, IP67, DNR)

Hikvision DS-2CE17D0T-IT3F Analóg Biztonsági Csőkamera

 

Termék ismertető: Válaszd a Hikvision DS-2CE17D0T-IT3F csőkamerát, amely mind időjárásállóságában, mind technológiai képességeiben megbízható társ a vagyonvédelemben. A kamera 2MP felbontása és 106°-os látószöge tiszta képet biztosít, míg az EXIR40m éjszakai látótávolság éber őrként szolgál a sötétben. Az IP67 védelemmel rendelkező kamera -40°C és +60°C közötti széles hőmérsékleti tartományban üzemelhet zavartalanul.

Műszaki adatok:

  • Érzékelő: 2MP CMOS
  • Látószög: 106°
  • IR távolság: max. 40m
  • Védelem: IP67
  • Méretek: 79x76x217mm
  • Tápellátás: 12V DC

Csomag tartalma:

  • 1x Hikvision DS-2CE17D0T-IT3F Csőkamera
  • Szerelési és telepítési kiegészítők
  • Kezelési útmutató

Garancia: 36 hónap​


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés