Termékek


Hikvision 4in1 Analóg csőkamera - DS-2CE16H0T-ITFS (5MP, 3,6mm, kültéri, EXIR20M, ICR, IP67, DWDR, BLC)
Hikvision 4in1 Analóg csőkamera - DS-2CE16H0T-ITFS (5MP, 3,6mm, kültéri, EXIR20M, ICR, IP67, DWDR, BLC)

Emelje Biztonsági Szintjét a Hikvision DS-2CE16H0T-ITFS Csőkamerával

Fedezze fel a magas felbontású megfigyelés lehetőségeit a Hikvision DS-2CE16H0T-ITFS 5 MP audio biztonsági csőkamerával, amely részletes képi tartalmat és átfogó lefedettséget biztosít. Ez a kamera a Hikvision elismert Value sorozatának része, kiemelkedő funkcióival és megbízható teljesítményével.

Főbb Jellemzők:

  • Kivételes Felbontás: Élje át a még soha nem látott tisztaságot egy 5 MP magas teljesítményű CMOS szenzorral, amely 2560 × 1944 felbontást kínál, minden apró részletet rögzítve​.
  • Sokoldalú Objektív Opciók: Válassza a 2.8 mm, 3.6 mm vagy 6 mm fix fókusztávolságú lencsék közül, hogy testre szabhassa megfigyelési rendszerét az Ön terének specifikus igényeinek megfelelően​.
  • Fejlett Éjjellátás: A Smart IR technológiával felszerelt kamera biztosítja a tiszta, infravörös éjjellátást akár 30 méteres távolságban is, így ideális választás a folyamatos, 24/7-es megfigyelésre​.
  • Integrált Audio: A beépített mikrofonnal és a koaxiális kábelen keresztüli audio funkcióval a kamera egy további biztonsági réteget biztosít az audio megfigyelés révén​.
  • Időjárásálló Kialakítás: Az IP67 besorolással a kamera az elemekkel szemben álló, biztosítva a következetes működést a kültéri környezetben​.
  • Többformátumú Kimenet: A TVI, AHD, CVI és CVBS videókimenetek közötti váltás képességével a kamera páratlan kompatibilitást kínál a meglévő biztonsági rendszerekkel​.

Termékleírás: Bővítse biztonsági rendszerét a Hikvision DS-2CE16H0T-ITFS 5 MP csőkamerával. A 2560 × 1944 felbontás éles, tiszta képeket biztosít, míg a 3.6mm objektív széles lefedettséget kínál mind beltéri, mind kültéri használatra. A Smart IR technológia akár 30 méteres éjjellátást nyújt, míg a beépített mikrofon audio megfigyelést tesz lehetővé. A kamera IP67 időjárásálló besorolása garantálja, hogy a legkeményebb időjárási körülmények között is működni fog, a 4 az 1-ben videókimenet pedig biztosítja a különféle rendszerekkel való kompatibilitást.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés