Termékek


EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku)
EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku)

Az EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku) egy modern és kifinomult megoldás, amely lehetővé teszi, hogy biztonságban érezhesd magad otthonodban vagy irodádban. Ez a magas minőségű kamera kiváló funkciókkal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik.

A kamera képességei lenyűgözőek. A 4 megapixeles felbontás és a 4 mm-es látószög lehetővé teszi, hogy részletes és tiszta képeket rögzíts a kívánt területről. A kültéri kialakításnak köszönhetően a kamera ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a tartós anyagokból készült burkolat biztosítja a hosszú élettartamot. Az H265 tömörítési technológia lehetővé teszi az adatok hatékonyabb tárolását, így kevesebb tárhelyet foglal el, miközben megőrzi a nagyszerű képminőséget.

Az infravörös (IR) technológia 15 méteres éjszakai látást biztosít, így a kamera képes kristálytiszta felvételeket készíteni még a legkevésbé megvilágított környezetben is. Emellett a beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, így akár távolról is kommunikálhatsz a kamera környezetében tartózkodó személlyel.

A kamera akkumulátoros üzemidővel rendelkezik, így nem kell aggódnod a hálózati csatlakozások miatt. Ez lehetővé teszi a könnyű telepítést és mozgathatóságot, hogy a kamera bárhova elhelyezhető legyen.

Az EZVIZ IP wifi PT dómkamera - HB8 2K+ (4MP, 4mm, kültéri, H265, IR15m, mikrofon, hangszóró, akku) ideális választás a biztonságos és hatékony megfigyeléshez. A megbízható teljesítménye, a kiváló képminőség és a fejlett funkciók együttesen garantálják a nyugodt és biztonságos környezetet otthonodban vagy irodádban.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről