Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
0
3
3

Termékek


Dahua IP PTZ Speed dómkamera - SD6AE233XA-HNR (AI; 2MP, 33x zoom, H265, IP67, IR200m, ICR, WDR, SD, I/O, StarLight)
Dahua IP PTZ Speed dómkamera - SD6AE233XA-HNR (AI; 2MP, 33x zoom, H265, IP67,  IR200m, ICR, WDR, SD, I/O, StarLight)

A Dahua IP PTZ Speed dómkamera - SD6AE233XA-HNR a legújabb technológiai fejlesztéseket ötvözi a hatékony biztonsági megoldásokkal. Ez a kiváló minőségű AI támogatással rendelkező kamera ideális választás olyan helyszínek megfigyelésére, ahol magas fokú pontosság és hatékonyság szükséges.

 

A kamera 2 megapixeles felbontása éles és részletgazdag képeket biztosít, míg a 33-szoros optikai zoom lehetővé teszi a távoli objektumok közelről történő vizsgálatát. Az IP67-es besorolású, vízálló kivitelezés biztosítja a megbízható működést az extrém időjárási körülmények között is.

 

Az IR200m-es infravörös érzékelő rendszernek köszönhetően a kamera képes éjjel-nappal kiváló minőségű felvételeket készíteni akár 200 méteres távolságból is. Az ICR (Infrared Cut Filter) funkció automatikusan szűri a látható és az infravörös fényt, hogy optimalizált képet biztosítson bármilyen fényviszony mellett.

 

A kamera rendelkezik WDR (Wide Dynamic Range) funkcióval, amely lehetővé teszi a kontrasztos környezetekben történő megfigyelést. Ezáltal a képek részletei a legkülönbözőbb világítási viszonyok között is jól láthatóak maradnak.

 

Az SD (Secure Digital) kártyahely lehetőséget nyújt a helyi felvétel tárolására, és a beépített I/O interfész révén a kamera egyszerűen integrálható más rendszerekbe. A StarLight technológia megoldást kínál gyenge fényviszonyok között történő képalkotásra, így éles és színgazdag felvételeket készít.

 

A Dahua IP PTZ Speed dómkamera - SD6AE233XA-HNR (cikkszám: BIZDAHSD6AE233XAHNR) kimagasló funkcionalitást és megbízhatóságot nyújt, ideális választás a biztonságos és hatékony megfigyeléshez.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről