Termékek


Imou IP wifi csempekamera - Cue 2E (2MP, 2,8mm, beltéri, H264, IR10m, microSD, audio, 5VDC)
Imou IP wifi csempekamera - Cue 2E (2MP, 2,8mm, beltéri, H264, IR10m, microSD, audio, 5VDC)

A BIZDAHIPCC22SPD cikkszámú Imou Cue 2E IP wifi csempekamera ideális választás otthona biztonságának megőrzéséhez. Ez a termék modern, kompakt formatervezéssel rendelkezik, melyet arra terveztek, hogy diskreten illeszkedjen a belső terekhez, ugyanakkor hatékonyan végezze a feladatát.


A kamera a legújabb technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi a 2 megapixeles felbontást, ezáltal kristálytiszta képet biztosítva. A 2,8 mm-es lencsével szélesebb látószöget és nagyobb területet képes lefedni, így a kamerába beépített mozgásérzékelő azonnal észleli a mozgást, és riasztást küld a felhasználónak.


Az Imou Cue 2E további előnye, hogy H264 videó tömörítési technológiát használ, amely optimális képminőséget biztosít, miközben minimalizálja az adatmennyiséget, így a felvétel a legkisebb helyigény mellett tárolható.


Ez a modell éjjellátó funkcióval is rendelkezik, amely akár 10 méterig képes éjszaka is látni, így 24 órás védelmet biztosít a lakásban vagy irodában. A kamera belső hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik, így lehetősége van a kétirányú audió kommunikációra is, amelynek köszönhetően kommunikálni tud az otthonában lévő személyekkel, vagy akár a betolakodókat is elijesztheti.


A Cue 2E csempekamera továbbá microSD kártyahelyet is tartalmaz, így lehetősége van a helyben történő videó tárolásra. A termék 5VDC tápellátással működik, így könnyen beilleszthető bármilyen otthoni vagy irodai hálózatba.


Összefoglalva, az Imou Cue 2E IP wifi csempekamera egy könnyen használható, hatékony és megbízható eszköz, amely ideális választás lehet, ha otthona vagy irodája biztonságáról van szó.


2MP, 1/2.9" CMOS image sensor, excellent low light performance, high video resolution
Outputs max. 2MP (1920 × 1080) @20 fps
H.264 video coding, high compression rate, ultra-low bit rate
Built-in efficient IR LED, up to 10 m (32.81 ft) IR night vision
H.264 flexible coding, applicable to various bandwidth and storage conditions
Camera feed rotation by 180° and 3D DNR, applicable to various monitoring scenes
Human detection, sound detection, device restarting, device beep on/off, IR LED on/off, and more
Max. 256 GB micro SD card, built-in microphone and speaker
5V/1A DC power supply


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés