Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
4
7
8
9
0
1

Termékek


5 megapixeles AHD 3 biztonsági kamerás rendszer házilag szerelhető szett
5 megapixeles AHD 3 biztonsági kamerás rendszer házilag szerelhető szett

5 megapixele 3 kamerával 1 dvr rögzítővel ellátott komplett biztonsági kamerarendszer 3db 10 méter kábellel, kameratáppal és csatlakozókkal

5-megapixeles-1-kamerarendszer

Választható 1 kamerás rendszer szett csomag

5-megapixeles-2-kamerarendszer

Választható 2 kamerás rendszer szett csomag

5-megapixeles-3-kamerarendszer

Választható 3 kamerás rendszer szett csomag

5-megapixeles-4-kamerarendszer

Választható 4 kamerás rendszer szett csomag

 

Kamerarendszer telepítésén sokan gondolkodnak és ennek megoldásaként összeállítottunk egy rendszercsomagot, amit az otthon barkácsolni szerető emberek házilag is tudnak telepíteni. Nézzük, hogyan tudjuk telepíteni az általunk megrendelt és az alábbi műszaki paraméterekkel rendelkező biztonsági kittet.

5mp ahd biztonsági kamera

kamerarendszer-dvr-rögzítő biztonsági rendszer kábelek csatlakozók

 5 megapixeles nagyfelbontású fémhézas AHD biztonsági kamera 20-25 méteres éjjellátó funkcióval

AHD/CVI/TVI/CVBS 4 az 1-ben OSD & UTC Támogatás Tényleges pixel:2592X1944 3D NR Képigazítás WDR OSD támogatás UTC Opcionális DIP kapcsoló Infraszűrő RH95% Max 3,6 fix lencse 78 fokos látószöggel

5 megapixeles 4 csatornás asztali dvr rögzító automata mozgásérzékeléssel mobiltelefonos internetes eléréssel

4CH Analóg bemenet: AHD, HD-CVI, HD-TVI,CVBS vagy 9ch IP csatorna.Vegyes üzemben 2 Analóg csatorna elvételével lehet IP kamerát hozzáadni.Max felbontás 1296×1944. 1xBNC kimenet: AHD, HD-CVI, HD-TVI,CVBS 1xHDMI 1xVGA LAN 10/100 bemenet 

A biztonsági rendszerhez szükséges szerelési anyagokkal kis müszakiérzékkel házilag is kivitelezhetünk

a rendszer kiépítéséhez szükséges 10 méteres UTP kábel amire csatlakoztatható az 5 megapixeles felbontást biztosító video balun. 2.1 és 5.5 mm tápcsatlakozó valamint a kamera tápellátását biztosító 12V 2A kameratáp

 

  • Első lépéskén keressük meg a helyet ahová a dvr rögzítőt telepítjük, elhelyezzük. Érdemes szem előtt tartani, hogy a rögzítő egységnek biztosítanunk kell az internetet valamint a visszanézéshez szükséges monitor csatlakozást vagy HDMI keresztül a nagy TV-s csatlakozást.

  • Második lépés tervezzük meg a kábel elvezetését a DVR rögzítőtől a kameráíg a kamerának csak 1 db kábelt kell kihúznunk, mert azon megy a videojel és a tápellátás is (4 csavartérpár UTP kábel, amire majd a csatlakozókat kell felszerelni) vezessük végig a kábelt a megtervezett, kijelölt helyen készítsük el a furatokat vagy leállásokat a kábeleknek. 

  • Harmadik lépés szereljük fel a kamerákat figyelve a magasságokra, mivel ha túl magasra szereljük, akkor csak fejtetőt fogunk látni a megfigyelt területen tartózkodó személyből. (optimális szerelési magasság 3-4 méter között) Arra is figyelni kell, hogy a kamera ne legyen rá irányítva a falra, mert az éjszakai képnél csak rövidtávot fog látni az infra, mert a fény visszaverődik a falról.

  • Negyedik lépés blankoljuk meg a vezetékvégeket és csatlakoztassuk a video balunt valamint a tápcsatlakozókat egy csavarhúzó segítségével a mellékelt leírás szerint a kábelhez. (amennyiben szép munkát akarunk végezni dobozoljuk be a kábeleket pl. műanyag kültéri OBO dobozba)

  • Ötödik lépés a kamerarendszer installálása, ami egyszerüen és gyorsan elvégezhető az alábbi lépések alapján csatlakoztassuk az elkészített csatlakozási pontokhoz a kamerát valamint a DVR rögzítőt. Az asztali DVR rögzítő mögött helyezzünk el egy 220V-os elosztót, amiről megtápláljuk a berendezést valamint a kamerát a kameratáp segítségével. Internet kapcsolatot létesítünk LAN kábel (nem tartozék) segítségével a ROUTER és a DVR rögzítő között, hogy azt mobiltelefonról is elérjük.  Az egységet HDMI kábel (nem tartozék) kapcsoljuk a TV-hez és már látjuk is a kameraképet.

  • Hatodik lépés a DVR rögzítő beállítása a leírás alapján igényeink szerint az internetes applikáció telepítése és távoli elérés indítása telefonunkon. 

Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről