Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
0
6
2
5
8

Termékek


Vezeték nélküli akkumulátoros Wifi kamera AMIKO BC-16
Vezeték nélküli akkumulátoros Wifi kamera AMIKO BC-16

Az Amiko BC-16 vezeték nélküli kamera egyszerűen telepíthető kábelezés nélkül, csak 4 db újratölthető AA elemet kell behelyezni a készülékbe

Telepítsünk megfigyelő kamerát akár olyan helyre is, ahol nem tudjuk biztosítani az áramellátást, de szeretnénk megfigyelés alatt tartani értékeinket, otthonunkat és annak környezetét.

A kamera leglényegesebb tulajdonsága, hogy az áramforrást és az ezzel járó kábelezést 4 db újratölthető AA elemmel (NEM TARTOZÉK) kiválthatjuk - ez akár 3-4-5 hónap üzemidőt is biztosíthat elemtípustól függően.

Viszont elengedhetetlen hogy a területen elérhető saját felügyelet alatt lévő Wifi hálózattal (internetkapcsolattal) rendelkezzünk, ugyanis a kamerát csak ebben az esetben tudjuk kezelni és működtetni.

Ingyenes, nem fizetős alkalmazáson keresztül figyelhetjük a FullHD (1080P), valamint 110°-os látószögű élőképet. (Android és iOS rendszeren is elérhető)

A rögzítés microSD kártyára (NEM TARTOZÉK) történik, mely 128Gb-ig bővíthető - a felvételeket az appon keresztül is visszanézheti, kezelheti.

Kizárólag mozgás érzékelése esetén készít felvételt!

Kétirányú hangkapcsolattal rendelkezik, így hallható amit a kamera közvetlen közelében beszélnek, és válaszolhat is rá.

Infraledekkel van ellátva, hogy éjszaka megvilágítás nélkül is megfelelően lásson kb 15 méteres hatótávolságban.

 

Kiegészítésképp figyelmükbe ajánlanánk a Solar napelem panelt, melynek segítségével kiválthatóak a tölthető elemek, mivel az teljesen automatikusan tölti saját magát, és szabályozza az áramellátást.

 

 

Felbontás: 2MP
Éjszakai látótávolság: 8m
Beltéri használat: Igen
Kültéri használat: Igen
Méretek: 79,5 mm x 54,5 mm x 69 mm (LxWxH)
Infravörös (IR) LED: 8db
Tárhely kapacitás (max.): 128GB
Látószög: Vízszintes 110˚, függőleges 70˚

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről