Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
8
6
3
7
2

Termékek


AlphaOne visszapillantóra rögzíthető eseményrögzítő kamera
AlphaOne visszapillantóra rögzíthető eseményrögzítő kamera

AlphaOne visszapillantóra rögzíthető eseményrögzítő kamera

 

Kinézetre teljesen olyan, mint egy szimpla visszapillantó tükör, a különbség "csupán" az, hogy ebbe a tükörbe egy FullHD kamera és kijelző van beépítve, amellyel rögzítheted a megtett kilómétereidet, és a tükör valódi funkcióját is kihasználhatod.


Bármilyen incidensnél, közlekedési balesetnél jól jöhet egy menetrögzítő kamera, ugyanis így pillanatok alatt bebizonyíthatjuk hogy ki volt a károkozó. A felvételek tárolása microSD kártyára történik, melynek kapacitása 32 Gb (NEM TARTOZÉK), a videók visszajátszhatóak közvetlen a kijelzőn keresztül, vagy laptopon, számítógépen is.

Műszaki adatok:

Kijelzőméret: 3.2' TFT
Felbontás: HD
Képfelbontás: 3M
Látószög: 120°
Tömörítés: H.264
Formátum: videó: MOV; kép: JPEG
Csatlakozók: miniUSB; microSD
Akkumulátor: Beépített li-ion akkumulátor
MicroSD kapacitás: max. 32Gb (nem tartozék)

A csomag tartalma:
- AlphaOne Ultravékony FULL HD kamera
- Szivargyújtó töltő
- Felfogatáshoz szükséges: 2 db pánt

Kérem nézze meg További autós kamera kínálatunkat és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről