Termékek


Akkumulátoros wifi kamera SD kártyás rögzítéssel CG6
Akkumulátoros wifi kamera  SD kártyás rögzítéssel

 Akkumulátoros wifi kamera SD kártyás rögzítéssel, ingyenes applikációval

A wifis akkumulátoros kamera olyan helyekre is könnyedén elhelyezhető, ahol az áramellátás nem megoldható, viszont internetelérés van (pl.: mobilwifi) Kültéren és beltéren egyaránt használható, hiszen IP65-ös védelemmel rendelkezik. Okostelefonról bárhonnan nézheti a FullHD felbontású élőképet, kezelheti a felvételeket és riasztásokat.


 Beépített 5200mAh akkumulátorral rendelkezik, mely akár 5-6 hónapig is képes üzemelni egy teljes feltöltéssel, amennyiben alacsony a töltöttségi szintje, értesítést küld az alkalmazás. 

 Lehetőség van P2P telepítésre, azaz nem kell a kamerát a routerhez csatlakoztatni a beállítás során. A rögzítés Class 10-es MicroSD kártyára történik, melynek kapacitása maximum 64Gb (nem tartozék), a felvételek megtekinthetőek az alkalmazáson keresztül. Kétirányú kommunikációval rendelkezik, hallhatja amit a kamera közelében beszélnek, illetve válaszolhat is.

 

CG6

 

 

Wifis akkumulátoros kamera tulajdonságai:


1/2,9" Starlight CMOS érzékelő
2 MP (1920 x 1080) felbontás
3,3 mm-es objektív
IR hatótávolság: 7-10m
Mikrofon és hangszóró
SD kártyás felvétel (kártya nem tartozék)
PIR-érzékelő
5200 mAh lítium akkumulátor (beépített)
Emberek, járművek, háziállatok és csomagok intelligens észlelése a felhőben (előfizetés alapú)
Okostelefonos alkalmazás (UBox)
IP65 védelem

Csomag tartalma:
1 db kamera
1 db töltőkábel

1 db adapter

1 db tartókonzol

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről