Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
7
7
7
4
4
4

Termékek


AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás
AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás

AK-Q1 Mini fedélzeti menetrögzítő kamera HD felbontás

Bár az autók egyre intellIgensebbek és biztonságosabbak, de a szabálysértésekért kiszabható büntetések és a rendőrségi eljárások száma folyamatosan növekszik, és a balesetek száma sem csökken - ezek között az olyan eset a legtöbb, ahol az okozó nem megállapítható. A K1 mini autós menetrögzítő segítségével számos kellemelten helyzetet elkerülhetünk, ugyanis a kamera folyamatosan figyel!
A tapadókorongos tartóval könnyen felszerelhető a szélvédőre, kis méretének köszönhetően nem szembetűnő.
A kamera felbontása 1280x960, azaz HD - ezzel megfelelő minőségű felvételeket készíthetünk, sötétben bekapcsolható ledekkel rendelkezik, a képrögzítés mellett hangot is képes felvenni.
A képeket és videókat microSD kártyára menti (nem tartozék), melynek kapacitása maximum 32 Gb. Állítható, hogy milyen hosszúságú felvételeket készítsen, a tárhely sosem telik be, ugyanis a legrégebbi videókat automatikusan felülírja. A beépített G-szenzor érzékeli az ütközést, ekkor a végtelenített rögzítést letiltja, ezzel megakadályozva a balesetről készült felvételek felülírását.

Működés közben szükséges, hogy folyamatosan a szivargyújtóba legyen dugva. A kamerában akkumulátor is található, de az csak a rövidebb ideig tartó áramkiamaradásra, a felvétel megszakadása ellen van beépítve. Ha nem helyez a kamerába microSD kártyát, az rövid időn belül kikapcsol. Ez nem hiba, ez alaptulajdonság, egyfajta védelmi funkció.
A kamera kijelzőjén védőfólia található, ami a szállítás közbeni karcolódástól védi. Ha karcosnak találja a kijelzőt, kérjük húzza le róla védőfóliát!


K1 autós kamera

 

Műszaki adatok:
Látószög: 120 fokos széles látószög
Képfelbontás: 5 megapixel
Videó felbontása: Interpolált 1920x1080 (valós rögzített felbontás: 1280x960)
Videó formátum: AVI
Fénykép formátum: JPG
Kijelző: 1,5"
Akkumulátor kapacitása: 3,7V 150mA
Micro SD kártya kapacitása: Akár 32 GB (nem tartozék)
Működési páratartalom: 15-65%RH
Töltőáram: 100-200MA
Beépített mikrofon
Végtelenített felvétel támogatása


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről