Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
5
0
8
7
9
6

Termékek


982-2MP kültéri Wifi kamera mikrofonnal, szirénával és hangalapú riasztással
982-2MP kültéri Wifi kamera mikrofonnal, szirénával és hangalapú riasztással

982-2MP kültéri sziréna hangot adó, éjjellátó biztonsági kamera hangalapú érzékeléssel, figyelmeztető fénnyel és kétirányú audiókapcsolattal

 

Működtetéséhez áramra, és vezetékes vagy vezeték nélküli internetre (wifi) van szükség, kültérre és beltérre egyaránt felszerelhető a tartókonzol segítségével.
Okostelefonos applikáció segítségével bárhonnan láthatja a valós idejű képet, és a felvételeket is megtekintheti. (Android és iOS rendszerre ingyenesen letölthető - YCC365 Plus)
Beépített LED fénnyel(4db) és infraLEDekkel(4db) van felszerelve, az éjjeli látótávolság teljes sötétségben 50 méter, a LED-ek távolról ki és bekapcsolhatóak, illetve automatikus üzemmódra állíthatóak, ekkor mozgásra kapcsolnak be kb 1 percre, illetve a kamera képes szirénahangot kiadni amikor mozgást érzékel.
Kétirányú hangkapcsolattal rendelkezik, így hallhatja amit a közvetlen közelben beszélnek, és válaszolhat is.
Hangalapú és mozgásérzékelős riasztás is beállítható, ekkor értesítést küld az applikáció, és automatikusan felvételt készít.

Lehetőség van manuális, mozgásérzékelő és időzített felvételre - ezek max. 128Gb MicroSD kártyára(NEM TARTOZÉK), vagy felhőbe menthetők ( a tárhelyszolgáltatás fizetős).
A mozgásérzékelés érzékenysége és területe beállítható.

Csak 2,4Ghz frekvencián üzemeltethető!

 

Operációs rendszer: Linux
Rögzített video fájl mérete: maximum 4,5 GB/nap.
Lencse: 3,6 mm kb 70-75°
Rögzítés: min 16 Gb max 128Gb MicroSD (NEM TARTOZÉK)
Tömörítés: H.264+
Áramellátás: 12V 1A
Védettség: IP65
Működési hőmérséklet, páratartalom: -10 °C - +55 °C, 10%-90%.
Méret: 185x93x85 mm
Tartozék: Kamera, tartókonzol, tápegység

Tartozékok:

1db 982-2MP kültéri Wifi kamera

1db falitartó konzol

1db 12v kameratáp

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről