Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

 Bolt Tel: 061 794-3775 

   Műszaki segítség:       0620 379-2733 

Boltunk hétfő-péntek 10-18 óráig nyitva Szombat-Vasárnap ZÁRVA!

Partnereink
Látogató számláló
2
8
0
6
2
5
8

Termékek


AS2 GSM kaputelefon
AS2-GSM kaputelefon

Az AS2 GSM kaputelefon az AS1 GSM kaputelefon tovább fejlesztett változata

A fejlesztéseknek köszönhetően még tisztább,  még jobb hangminőség, valamint rengeteg extra lehetőség. Az egymástól függetlenül programozható két nyomógomb lehetőséget kínál, hogy akár két különálló lakás, két eltérő tulajdonosát egy kaputelefon segítségével értesítjük. Az AS2-GSM kaputelefon készüléknek köszönhetően a továbbiakban nem kell attól tartani, hogy ki kereste amikor nem tartózkodott otthonában, hiszen a kaputelefon hívást indít a megadott mobiltelefon számra.

AS2-GSM kaputelefon AS2-GSM kaputelefon

 

AS2-GSM kaputelefon

 

Az AS2 GSM kaputelefon levetővéteszi, hogy telefonhívás segítségével távolról vezéreljük a kapu nyitást, garázs nyitást, vagy akár sorompók nyitását külön távirányító igénybevétele nélkül. A távvezérlés akár 100 telefonszámhoz is hozzá rendelhető, így remek megoldást jelenthet társasházak részére is.

 

AS2-GSM kaputelefon

 

A fejlett szoftver egyszerűen, és gyorsan beállítható szakember igénybevétele nélkül. Az eszköz lehetőséget kínál akár USB kapcsolat biztosítása mellett számítógép segítségével, akár SMS küldésével mobiltelefonnal történő beállítási lehetőségre.

Műszaki információk:

GSM kaputelefon
Kétirányú hangkommunikáció
2 hívógomb
nyomógombonként 2 kommunikációs telefonszám
100 telefonszám kapunyitó vezérléshez
elektromos zárvezérlés DTMF kóddal
kapunyitó vezérlés ingyenes hívással
SMS átirányítás
Belehallgatás
Programozás SMS üzenetekkel vagy PC-ről USB-n keresztül
1 db NO relékimenet
1A@24V
12V/1A feszültségkimenet elektromoszár vezérléshez
kiengedőnyomógomb bemenet
tápfeszültség 12-24 V ac/dc
névleges/max. áramfogyasztás 50/400 mA@16 Vdc vagy 200 mA@24 Vdc
működési hőmérséklet -30°C~+60°C
IP 54
GSM 900/1800 MHz
méret 165x122x40 mm
mágnestalpas antennával és type A - mini B USB 2.0 csatlakozókábel

 

 

Kérem nézze meg a GSM kaputelefon kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről