Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Boltunk Hétfő-Péntek 10-18 óráig tart nyitva SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA!

 Tel: 061 794-3775 

ingyenes szállítás

15000Ft. VÁSÁRLÁS FELETT!

Partnereink
Látogató számláló
2
4
7
9
5
5
1

Termékek


LogiLink VG0005B digitalizáló Win7 Win8
LogiLink VG0005B digitalizáló Win7 Win8

LogiLink VG0005B digitalizáló Win7 és Win8 Operációs rendszerhez, Magyar nyelvű program

 

A digitalizálóval lehetőségünk nyílik különböző régi VHS, H8, Hi8, stb. típusú kazetták felvételének digitalizálására. A készülék és a program használata nagyon egyszerű. Telepítsük a CD-n található drivert és a programot, majd kössük össze a digitalizálandó eszközt a digitalizálón keresztül a számítógépünkkel és laptopunkkal. Nincs több bosszúság, ha nem ért angolul, ugyanis itt a Magyar nyelvű digitalizáló, szerkesztő és író program, melyben rengeteg féle beállítási és szerkesztési lehetőség van. A készülék alkalmas a "snapshot", azaz a digitalizálás közbeni fotó készítésre, melyről egy fizikai gomb felel a digitalizáló készüléken.

 

digitalizalo-program digitalizalo-program-1

 

A program rengeteg effektet és szöveges animáció beillesztését teszi lehetővé. Amennyiben izgalmasabbá szeretné tenni a videót, abban az esetben menü készítésére is van lehetőség.

 

Műszaki információk:

  • Video rendszer kezelés: automatikusan érzékel PAL és NTSC között
  • Felbontás: PAL:720x576 25 FPS; NTSC: 720x480 30 FPS
  • Csatlakozási lehetőségek: RCA, S-VIDEO
  • Fénykép formátuma: BMP
  • Videó formátuma: MPEG2
  • Digitalizálható eszközök: VHS, H8, Hi8, stb...
  • Méret: 73 x 30 x 10mm

 

AJÁNDÉK: Arcsoft Showbiz Media Converter szoftver


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről