Termékek


PROVISION-PT838 ip kamera
PROVISION-PT838 ip kamera

Provision PT-838 beltéri forgatható Wifi kamera kétirányú hangkapcsolattal és mozgásérzékelővel

A PROVISION-ISR PT-838 IP kamera egy szinte bárki számára, szakember igénybevétele nélkül könnyedén telepíthető beltéri, mozgatható, éjjellátó IP kamera 2 Megapixeles Full HD felbontásban.

 

A Wifi IP kamera működéséhez nincs szükség másra, mint áramellátásra, egy élő internetkapcsolatra és egy internetezésre alkalmas okostelefonra, mely Android vagy iOS alapú lehet.

A biztonsági kamera a mellékelt szoftver telepítését követően akár a világ másik feléről is megtekinthető, igény szerint mozgatható, a képi megjelenítés mellett a beépített mikrofonnak, és hangszórónak köszönhetően kamera alkalmas kétirányú hangkapcsolat létrehozására is. A 12 darab fényérzékelő által automatikusan vezérelt infralednek köszönhetően az IP kamera éjszaka 0 megvilágítás mellett is képes 8 – 10 méteres távolságra ellátni.

Igény szerint bővíthető egy maximum 128 Gb-os MicroSD memóriakártyával, ami lehetővé teszi, hogy a készülék mozgásérzékelés esetén a behelyezett memóriakártyára rögzítse a mozgáseseményeket. A memóriakártya megvásárlását megelőzően figyelembe kell venni, hogy a készülék igényli a magas írássebességű (class10) kártyával való bővítést.

 

 

Műszaki adatok:

2 megapixel felbontás
Éjjel-nappali látás
Széles látószögű lencse - 3,6 mm
Speciális H.264 tömörítés
2 irányú hang beépített hangszóróval és mikrofonnal
Helyi felvétel Micro SD-re
Vezeték nélküli támogatás (802.11b/g/n)
Mozgásérzékelés
Pásztázási tartomány: 355°
Döntési tartomány: 120°
iPhone/iPad/Android alkalmazás (PNV2)
iOS/Android mobilalkalmazás:
- Élő nézet
- Gesztusvezérlés
- Távoli lejátszás
- Helyi pillanatfelvétel/videofelvétel

A csomag tartalma:

1 db PT-838 wifi kamera

1 db DC5V tápegység
1 db LAN kábel
1 db rögzítő talp

csavarok, tiplik

 

Kérem nézze meg a vezeték nélküli wifi kamera kategóriánkat, és válogasson kedvére termékeink között!

 


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Nagy László
2022.10.16 19:11
Már a második kamerám ebből a típusból.
Előnyök: Könnyen installálható, kitűnő képminőség.
2
Kedves János
2020.11.07 19:41
Köszönöm a beüzemelési segítséget ! Ügyetlenségem miatt nem ment, de azonnali segítséget kaptam.
Előnyök: Kiválóan müködik, nagyon tetszetős a helység dísze.
Hátrányok: Nem tapasztaltam, azt kaptam amit vártam
1
Tarcsay Péter
2019.10.02 10:41
Az installálás nekem 6 órát vett igénybe, ugyanis aznap a PnV2 alkalmazás nem volt fenn a Google Áruház-ban. Másnapra újra visszatehették, mert akkor már megtaláltam. Addigra letöltöttem az Eye4 alkalmazást, ami egyébként 100% ban azonos a PnV2 alkalmazással, tehát mindkettővel installálható és távirányítható az IP kamera.