Termékek


Reolink GO PT Plus /4 MP/H265/95°/IR10m/4G/akkumulátoros IP PT dómkamera + napelemes töltő
Reolink GO PT Plus /4 MP/H265/95°/IR10m/4G/akkumulátoros IP PT dómkamera + napelemes töltő

A Reolink GO PT Plus egy kiváló választás mindazok számára, akik egy magas minőségű, hordozható és könnyen telepíthető biztonsági kamera rendszert keresnek. A készülék 4 megapixeles felbontással rendelkezik, ami kristálytiszta képeket biztosít, még alacsony fényviszonyok mellett is. A H.265 tömörítési technológia révén az adatátvitel gyors és hatékony, miközben a tárolási igény minimalizálódik.

A 95° látószög lehetővé teszi, hogy szélesebb területet figyeljen meg, miközben az IR 10 méteres éjjellátó funkcióval a kamera a sötétben is tiszta képeket készít. A 4G kapcsolattal a Reolink GO PT Plus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan és bármikor hozzáférjenek a kamerarendszerhez, így növelve a biztonság és a felügyelet hatékonyságát.

Az akkumulátoros IP PT dómkamera hosszú üzemidőt és megbízható teljesítményt biztosít, míg a napelemes töltő lehetővé teszi a fenntartható és környezetbarát működést. A kamera könnyedén integrálható a meglévő biztonsági rendszerekbe, és a Reolink alkalmazással könnyen kezelhető. A szett tartalmaz egy napelemes töltőt is, amely garantálja, hogy a kamera mindig működőképes legyen, akár a hálózati áram kimaradása esetén is.

A Reolink GO PT Plus ideális választás lehet otthonok, kisvállalkozások és távoli helyszínek számára, ahol fontos a megbízható és folyamatos biztonsági megfigyelés. Az egyszerű telepítés és a rugalmas hozzáférési lehetőségek révén a Reolink GO PT Plus a piacon egyedülálló biztonsági megoldást kínál.

Az értékesítési oldalon a keresőmotor-optimalizálás (SEO) növelése érdekében érdemes kulcsszavakat és kifejezéseket használni, amelyek a potenciális vásárlókat a Reolink GO PT Plus és annak előnyei felé irányítják. A termékleírás mellett hasznos lehet a vásárlói vélemények és értékelések megjelenítése is, hogy növelje a vásárlói bizalmat és elősegítse a pozitív vásárlói élményt.


Vélemény írása a termékről
Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy minket választott a vásárlás során. Természetesen a műszaki szakértelem nem elvárás és nem is követelmény, viszont az elvárható, hogy a felkínált szaktanácsadást igénybe vegyük vagy szakembert hívjunk a megoldandó problémához. Tisztázni kell, mire van szükségem és mi az a készülék, amit az adott körülmények között a legoptimálisabban tudok alkalmazni és az elvárásaimnak is megfelelő! Tudásszintem, műszaki érzékem megfelelő e az adott termék telepítéséhez.

Amennyiben úgy vásárolok terméket, hogy nem informálódom, nem tájékozódom arról szakembertől, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy mit is vásároljak és ezáltal valami nem megfelelően működik vagy nem azt rendeltem, amire szükségem lett volna az nem a termék hibája és nem is a webáruházunk felelőssége!

Pl. őrködő Webáruházból rendelek kamera rendszert, biztonsági kamerát, kaputelefont (MKT, EVKT stb. lakáskészüléket) úgy írok véleményt, hogy korábban nem szereltem még kamerarendszert, kamerát, kaputelefont stb. és nem is azt a típust rendeltem, ami számomra a legmegfelelőbb! Nehezen ment a beszerelés, nem is azt raktam be, amit kellet volna, műszaki segítséget sem kértem a rendelés előtt a webáruháztól, vagy szakembertől és arra a megállapításra jutottam, hogy a termék az nem felel meg a forgalmazásra és azt senkinek nem javaslom, ajánlom, mert tulajdonképpen én nem jártam el körültekintően, de a termék és a webáruház a felelős!
MŰSZAKI SEGÍTSÉG: HÉTFŐ-PÉNTEK 10-18 ÓRÁIG 06703121617 SZÁMOM!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés