Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
ELÉRHETŐSÉGÜNK

BOLTUNK

1078 Budapest VII ker. István utca 41-43

Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18-ig szombat-vasárnap ZÁRVA!

Tel: 061 794-3775

Műszaki: 0620 379-2733

Partnereink
Látogató számláló
3
0
9
5
4
4
6

GSM kaputelefon

Főkategória >Kaputelefon >GSM kaputelefon

GSM kaputelefon 1 és 2 lakásos kültéri egységgel, automatikus mobil hívás a megadott telefonszámra

A GSM kaputelefonok abban az esetben adhatnak nagy segítséget, ha Ön éppen keveset tartózkodik az otthonában, ugyanis egy SIM kártya (bármilyen szolgáltató) beépítésével GSM hálózaton el tudják Önt érni.

 

Nem kell otthon ülnie és várni a futárt, postást nyugodtan elmehet vásárolni vagy ügyeit intézni tekintettel arra, hogy a GSM kaputelefon a behelyezett SIM kártya segítségével felhívja önt

 

GSM kaputelefon távoli nyaralókhoz üdülőkhöz hétvégi házakhoz is tökéletesen alkalmazható

Szerelje fel a készüléket nyaralójában vagy hétvégi házában és máris értesülhet, arról kik keresik önt abban az időben mikor nem tartózkodik ott.


Sorrend:

AS1-GSM kaputelefon
129 900 Ft  129 900 Ft

GSM kaputelefon az Őrködő.hu webáruház kínálatában

A GSM kaputelefon az egyik legkényelmesebb megoldás, hogy ne kelljen egész nap otthon ülve várni a postást vagy a futárt, amikor csomag érkezik. Természetesen ez csak egyetlen alkalmazási terület, de jól mutatja, milyen sok lehetőség van ebben a modern termékben.

Hogyan működnek a GSM kaputelefonok?

A GSM kaputelefonok lelke az a kültéri egység, mely tetszés szerint felszerelhető a falra, a bejárat mellé vagy bármely védettebb helyre. Kívülről pont úgy néz ki, mint egy átlagos kaputelefon, a lényeg a belsejében van. Itt kapott helyet a nyomtatott áramköri lap és a GSM modul, ami képes a tárcsázásra. Ehhez szükség van egy SIM kártyára, mely bármelyik szolgáltató terméke lehet. Ez azt jelenti, hogy az adott GSM video kaputelefon épp úgy működik a Telenor, a Telekom és a Vodafone hálózatán, amíg van térereje.

A különféle modellek működése eltér egymástól, de jellemző, hogy több gomb is helyet kap a kaputelefonon. Ezek mindegyikéhez egy vagy több telefonszám rendelhető hozzá, így a GSM kaputelefon felhasználása nagyon sokféle élethelyzetet lefed. Társasháznál beállítható például, hogy az egyes gombok a megfelelő családhoz tartozó számot hívják fel. Családi háznál kiválasztható, hogy a családtagok melyikét tárcsázza a rendszer, cégeknél pedig a különféle részlegeken csörrenhet meg a mobil vagy vezetékes telefon.

A működési elv minden esetben ugyanaz, csupán a kivitelezés és a dizájn tér el az egyes termékeknél.

Hogyan használható a GSM kaputelefon?

A GSM kaputelefon a felszerelése után azonnal működőképes, a bele helyezett SIM kártya mögé élő szerződés szükséges, ezen kívül sokat nem kell törődni vele. A beállítások a hozzá adott szoftverrel elvégezhetők, ezután amikor futár vagy másféle látogató érkezik, a gomb megnyomása a csengő helyett a betáplált telefonszámot csörgeti meg.

A hívás felvétele után a GSM kaputelefon valós idejű összeköttetést teremt a két helyszín között, amelyek akár több száz kilométerre is lehetnek egymástól! A GSM technológiának hála az átjátszóállomások egymás között továbbítják a jeleket, így csak térerőre van szükség az adó- és vevő oldalon.

A telefonba szólva a látogató a kültéri egységnél hallja a hangunkat, és meg tudjuk beszélni vele, mi történjen. Ha csomagot hozott, akkor távolról ki lehet neki nyitni a garázsajtót, amit a küldemény elhelyezése után be is lehet zárni. Mindez továbbra is a GSM kaputelefon segítségével történik.

A fejlett szoftver emellett még olyan testre szabási opciókat is biztosít, mint a kicsengetés időtartama, a hívás időtartama, a bejövő SMS tovább küldése, a mikrofon érzékenységének beállítása, a hangszóró hangereje vagy a készülék háttérvilágítása. A teljes lista a különféle GSM kaputelefonok esetében eltérő lehet, de ezek a leggyakoribb funkciók ezeknél az okos eszközöknél.

Melyik a megfelelő GSM kaputelefon?

Amennyiben Önnek kétségei vannak, hogy melyik a leginkább megfelelő GSM kaputelefon, vegye fel a kapcsolatot az Őrködő.hu webáruház ügyfélszolgálatával! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb kaputelefon terméket!