Artikelbeschreibung


Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080

Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
 • Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
 • Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
 • Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
 • Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
 • Provision AHD-36 Kamerasystem mit 1 Kamera HD Full HD 1920x1080
LISTA ÁR: 117,63
Aktionspreis: 102,64
Anfang: 12.01.2021   Ende: 19.01.2021
Die verbleibende Zeit bis zum Aktionsende:
Hersteller:
Provision
Typ:
PR-AHD-36-1
Garantie:
24
Versandkosten:
12,36 €
Lieferzeit:
1
KÉSZLETRŐL AZONNAL:
KÉSZLETRŐL AZONNAL

2 Megapixel Provision  Überwachungssystem mit 1 Kameras, 36 LEDs, Full HD 1920x1080 Auflösung, in Metallhülle für draußen, mit AHD-Lite Recorder mit 4 Kabeln, 10 Meter Videokabel. 

 

Das Gerät ist  für die Beobachtung von Einfamilienhäusern, Büros, Wohnungen, Standorten in HD Qualität geeignet. Das analoge Full HD System mit 1 Kamera ist für die Aufnahme kleinerer Räume in großer Auflösung geeignet, und sieht dank der 36 St. eingebauten LEDs sogar 25m in der Nacht. Inhalt des Sets vom Full HD fertiggestellten Überwachungskamerasystem:

 

2 MegaPixel AHD Kamera mit NachtsichtAHD DVR Recorder10 Meter montiertes Videokabel12V 2A Kamera Stromversorgung

 

 1St. 2 Megapixel 1920x1080 große Auflösung Full HD Kamera mit Nachtsicht

 

Sieht bis 25m sicher in der Nacht, auch ohne Beleuchtung! Blickwinkel ung. 70 Grad dank des 3.6 mm Objektivs.
 
Perfekte Gestaltung der Form, montierbar an die Zimmerdecke, die Wand. In wasserdichter, vandalsicherer Metallhülle!


 1St.
 
AHD DVR Recorder mit großer Auflösung

 

Mit 4 Kamerainputs, die die Bilder der Kameras getrennt in 1920X1080 Full HD Auflösung /insgesamt 100FPS/ aufnehmen kann
 
HDMI Anschluss, auch auf Fernsehgerät mit großer Monitor zu sehen, an Computermonitor anzuschließen

 

 1St. 10 Meter montiertes Videokabel

 

Das Kabel stellen wir fertig, Sie müssen es nur an das DVR Gerät  sowie an die Kamera anschließen.
 
Zu jeder Kamera muss nur 1 St. Kabel geleitet werden, weil das Videosignal und die Stromversorgung in 1 Kabel läuft.
 

Ist das 10 Meter montiertes Kabel wenig?   KEIN PROBLEM!   Wir bereiten es maßgearbeitet vor!

Melden Sie sich bei uns mit der erwünschten Größe, und wir bereiten es nach Ihren Wunsch vor!

 

 1St. Kamera Stromversorgung 12V 2A 220V

 

Die Stromversorgung der Kameras können wir von dem DVR Recorder mit einer Steckerleiste erledigen, denn das montierte Kabel auch die Stromversorgung sichert.
 
Sie muss nur an das Ende des montierten Kabels anschließen und die Kamera funktioniert schon!


 

 

Wählbare HDD Festplatten für die Speicherung der Aufnahmen

 

Die Überwachungskamerasysteme verfügen über keinen eingebauten Speicherraum, deshalb muss er zum Gerät extra gekauft werden / KEIN ZUBEHÖR! /. Wenn Sie den HDD bei uns kaufen, montieren wir ihn gratis ein, installieren ihn ins Gerät, deshalb bedeutet es für Sie keine weitere Montage, keinen Aufwand.

 

 1000 GB HDD Festplatte für die Aufnahme

Datenspeicherung bei ununterbrochener Aufnahme bei 2 Kameras: 1 Woche, bei Einstellung des Bewegungsmelders: sogar 1-2 Monate!

KEIN ZUBEHÖR

 

 

 

 

2000 GB HDD Festplatte für die Aufnahme

Datenspeicherung bei ununterbrochener Aufnahme bei 2 Kameras: 2 Wochen, bei Einstellung des Bewegungsmelders: sogar 2-3 Monate!

KEIN ZUBEHÖR

 

 

 

 

3000 GB HDD Festplatte für die Aufnahme

Datenspeicherung bei ununterbrochener Aufnahme bei 2 Kameras: 3 Wochen, bei Einstellung des Bewegungsmelders: sogar 4 Monate!

KEIN ZUBEHÖR

 

 

 

Wir haben eine Aufnahme mit dem Kamerasystem gemacht, bitte, sehen Sie sie.

Den Auflösungsbereich des Videos stellen Sie am besten auf 720P.

 

 

Inhalt des Pakets:

1St. Provision PR-SA4100AHD2LMM Recorder mit 4 Kanälen (das System kann bis 4 Kameras erweitert werden)

1St. 2 MP Provision PR-I3390AHDE36 Full HD Kamera

1St. 10m montiertes Video-Stromversorgungskabel

1St. 12V 2A Stromversorgung

 • Provision 1 kamerás megfigyelő kamera rendszer PR-I4320A28 kamerával

  2 Megapixeles Provision 2 nagy tömb ledes biztonsági kamerával FULL HD 1920x1080 felbontással fehérszínű kültéri fém házban 4 csatornás AHD-Lite rögzítővel 10 méteres videó kábellel A készülék családi házak, irodák, lakások, telephelyek megfigyelésére alkalmas HD minőségben. Az 1 kamerás analóg HD rendszer kisebb területek nagy felbontásának a rögzítésére alkalmas, mely éjszaka a beépített 2 db nagy tömb LEDnek köszönhetően, akár 40m-ig is ellát

  A készreszerelt HD megfigyelő kamerarendszer csomag tartalma:

   

   

   1db éjjellátó nagyfelbontású 2 Megapixel 1920x1080 FULL HD kamera

   

  40 méterig éjszaka stabilan lát, ha nincs világítás akkor is! Látószöge kb. 88 fok 2.8 mm lencsének  köszönhetően. Tökéletes formatervezés, mennyezetre, oldalfalra is felszerelhető. Vízálló, vandál biztos fémházban! I4320A28 biztonsági kamera

   

  Gyakran ismételt kérdések a biztonsági kamerával kapcsolatosan:

  •  Vízálló e a kamera kültéren alkalmazható-e? Igen a kamera IP67 vízállóságú masszív fémhézas ezért kültéren és beltéren is alkalmazható bírja az időjárás viszontagságait!

  •  A kamerához hány vezetéket kell elvinni a rögzítőtől?
   1 db kábelt kell elvezetni kameránként a DVR rögzítő-től, azon megy a tápellátás és a videójel is! Nem kell külön kábelen biztosítani a 12V-os áramellátást.

  •  Éjszaka is lát a kamera ha nincs világítás? Igen a beépített nagy tömb ledeknek köszönhetően 20-30-40 méterig is elláthat teljes sötétségben is típustól függően. Az éjszakai üzemmódot automatikusan váltja a készülék mivel beépített érzékelővel van ellátva.

  •  Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a kamerára 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok


  1db
   
  AHD nagyfelbontású asztali DVR rögzítő

   

   4 kamera bemenettel, ami külön-külön képes rögzíteni a kamerák képét 1920x1080 FULL HD softveres felbontásban /100FPS összesen/ HDMI csatlakozás, nagyképernyős televízión is nézhető, valamint számítógép monitor is csatlakoztatható SH-4100A-2L(MM) XVR DVR RÖGZÍTŐ

   

  Gyakran ismételt kérdések a biztonsági DVR rögzítővel kapcsolatosan:

   

  •  Interneten keresztül tudom nézni, visszanézni a kamerák képét, felvételeit? Igen ha a DVR rögzítő csatlakoztatva van internethez (routeren keresztül lan kábellel) és mobilunkra, számítógépünkre letöltjük a gyártó által biztosított applikáció vagy programot.

  •  Ha nincs internet akkor is tudom használni a kamera rendszert? Igen a készülékbe be kell építeni 1 db. HDD-t (merevlemezt) legalább 1TB (1000GB) vagy 2 TB (2000GB) kapacitásút, amire rögzíti a kamerák képét és ezáltal visszanézhetővé válik a rögzített felvétel.Ha tőlünk vásárolja a HDD-t akkor mi azt ingyenesen és szakszerűen megépítjük a DVR rögzítőbe.
    
  • Automata mozgásérzékelés vagy folyamatos felvétel érdemes beállítani a DVR rögzítőn? Mi az automata mozgásérzékelést javasoljuk mivel így a rögzítő csak a mozgási eseményt veszi a kameráknál feleslegesen a nagy semmit nem. Így ha történik valami nem kell az egész napot végignézni csak azt az időpontot amikor az események történtek. A DVR mappázza és rendszerezi a mozgási eseményeket.

  •  Kell valamit állítani vagy törölni a felvételeket bizonyos idő elteltével? Nem mert a rendszer automatikusan törli a legrégebbi felvételeket a merevlemezről és azokat felülírja.

  • Meghibásodás esetén garancia ideje és ügyintézése? Garancia a DVR rögzítőre 3 ÉV! Ügyintézés meghibásodás esetén az alábbi linken érhető el: kapcsolat-informaciok

   

  1db 10 méteres szerelt videókábel

   

  biztonsagi kamera rendszer kábelA kábelt készre szereljük, önnek csak csatlakoztatni kell a DVR rögzítő készülékkel, valamint a kamerával. Minden kamerához csak 1db vezetéket kell elvezetni, mert 1 vezetéken megy a videójel és a tápellátás is.

  Kevés a 10 méter szereltkábel?   NINCS PROBLÉMA! Az alábbi méretek közül választhat még 15M 20M 30MJelezze felénk az Ön által kért méretet, és mi kérésének megfelelően állítjuk össze megrendelését! A kábelt kérheti egyben is csatlakozókkal és kábel szerelési utmutatóva.

  Hány méterig lehet elvinni a vezetéket? Ahhoz hogy megfelelő tápellátást biztosítsunk a kameráknak maximum 30 méter a javasolt vezetékhossz e feletti távolság már okozhat problémát a kamera működésében mert a nagy távolságon a 12V-os tápfeszültség a kábel hossza miatt csökken. Ennek megoldása szabályozható táp alkalmazása vagy a kamerát közelebbről kell megtáplálni. (ez már szakértelmet és műszeres beállítás is igényel)

   

   

  1db Kameratáp 12V 2A 220V

   

  kamera rendszer 12v tápA kamerák tápellátását a DVR rögzítő mellől meg tudjuk oldani egy elosztóval tekintettel arra, hogy a szereltkábelen a tápellátás is megoldott.

   

  Csak csatlakoztatni kell a szereltkábel végéhez és már működik is a kamera!

   

   

   

   

  Választható merevlemez HDD a felvételek rögzítéséhez 

   

  dvr rögzitő merevlemezA kamerás megfigyelő rendszerek nem rendelkeznek külön beépített memóriával, ezért ezeket külön kell megvásárolni / NEM TARTOZÉK! / a készülékhez.

   

   

  Ha a HDD-t tőlünk vásárolja, akkor azt ingyenesen beszereljük, felinstalláljuk a készülékben így önnek ez nem jelent további szerelést, költséget.

   

   

  1000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

  Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál 2 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 2-3 hónap is lehet!

  NEM TARTOZÉK

   

  2000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

  Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 4 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 3-4 hónap is lehet!

  NEM TARTOZÉK

   

  3000 GB-os HDD merevlemez a rögzítéshez

  Adattárolás folyamatos felvétel esetén, 1 kameránál kb. 6 hét, mozgás érzékelés beállítás esetén akár 5 hónap is lehet!

  NEM TARTOZÉK

   

  Csomag tartalma:

  1db 4 csatornás Provision SH-4100A-2L(MM) rögzítő (a rendszer 4 kameráig bővíthető)

  1db 2 MP Provision I4-320A-28 HD kamera

  1db 10m video-táp kábel

  1db 12V 2A táp

 • Lagerbestand
  Vorhanden
  Artikel-Nr.
  860
  Status
  NEU