Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Látogató számláló
3
2
0
8
9
7
5
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírek és újdonságok blogbejegyzések - Őrködő Webáruház
2023.07.18 20:40

Router-házba rejtett kamera - Wi-Fi-s infravörös biztonsági kamera

Router-házba rejtett kamera - Wi-Fi-s infravörös biztonsági kamera

A router-házba rejtett kamera egy nagyszerű biztonsági megoldás az Ön otthonára vagy irodájára. A kamera rendkívül kicsi és kompakt, így könnyen elrejtheti a router-házában, vagy bármilyen más helyen, ahol nem feltűnő. A kamera Wi-Fi-képes, így könnyen csatlakoztathatja a Wi-Fi hálózatához, és bárhonnan megnézheti a képeket a telefonján vagy számítógépén keresztül.

 

rejtett kamera

A kamera számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni az Ön otthonát vagy irodáját a behatolóktól. A kamera rendelkezik mozgásérzékelővel, amely riasztást küld a telefonjára, ha mozgást észlel. A kamera rendelkezik éjszakai látással is, így éjszaka is megfigyelheti az Ön otthonának vagy irodájának területét.

rejtett kamerák

A router-házba rejtett kamera egy nagyszerű módja annak, hogy biztonságban tartsa az Ön otthonát vagy irodáját. A kamera rendkívül kicsi és kompakt, Wi-Fi-képes, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Rendelje meg még ma, és védje meg az Ön tulajdonát a behatolóktól!

Íme néhány előnye a router-házba rejtett kamerának:

  • Rendkívül kicsi és kompakt, így könnyen elrejthető
  • Wi-Fi-képes, így könnyen csatlakoztathatja a Wi-Fi hálózatához
  • Számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni az Ön otthonát vagy irodáját
  • Könnyen telepíthető és használható

Ha egy nagyszerű biztonsági megoldást keres az Ön otthonára vagy irodájára, akkor a router-házba rejtett kamera a tökéletes választás az Ön számára. Rendelje meg még ma, és védje meg az Ön tulajdonát a behatolóktól!

Webáruház készítés